Aanbod

Individuele Coaching

Individuele Coaching

Ik bied individuele coaching aan. Dit wordt altijd vooraf gegaan door een intakegesprek waarin helder wordt wat ik voor je kan betekenen. Hierna kun je ervoor kiezen de coaching aan te gaan of niet.

Een heel coach-traject bestaat uit 6 à 8 sessies/gesprekken. Deze gesprekken kunnen plaats vinden bij mij thuis in Apeldoorn, maar het kan ook op een andere locatie. In de coaching ga je jezelf een doel stellen. Vervolgens begeleid ik je in het bereiken van dat doel met alles wat je daarbij tegenkomt. Uiteindelijk leidt de coaching naar het verhogen van je prestaties op elk gebied en creëer je meer plezier en voldoening in je leven.
Neem contact op

Wandelgesprekken

Wandelgesprekken

Soms is het prettig al wandelend met iemand van gedachten te wisselen over wat er in je leven speelt. Al wandelend kan het gemakkelijker zijn je uit te drukken. Ik luister, kijk met je mee en draag aan je bij waar ik kan. Soms is één wandelgesprek al genoeg. Het kan ook de opmaat zijn naar een coachtraject. Bel mij voor de mogelijkheden.
Neem contact op

Coaching on the job

Coaching on the job

Soms vindt coaching plaats op het werk. Het kan zijn dat je werkgever dit faciliteert omdat je ‘even niet lekker in je vel zit’, er een reorganisatie speelt of je zelf graag uitziet naar ander werk. Neem contact met mij voor de mogelijkheden.
Neem contact op