An Paridaen

An ParidaenEven kennis maken. Ik ben An Paridaen. Coaching is voor mij mensen in hun kracht brengen. Ik heb 5 jaar in het onderwijs en 12 jaar in de ruimtelijke ordening gewerkt. Zowel op het werk als privé heb je altijd met mensen te maken. Dat was voor mij soms een hele opgave. Achteraf kan ik zien dat ik in alle contacten slechts mezelf tegenkwam (iets niet durven zeggen, mezelf afkeuren, dus ook de ander afkeuren, etc.).

Naast mijn werk ging ik trainingen en workshops volgen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Coaching was hier een belangrijk onderdeel van. Dit heeft me erg veel gebracht. Ik ben er vrijer  en gelukkiger door geworden, zowel in mijn werk als privé.

Ik leerde zelf ook coachen en op die manier aan anderen bijdragen. Dit gaf zoveel voldoening dat ik uiteindelijk heb besloten hier mijn beroep van te maken.

Een coachopleiding heb ik gevolgd bij Extra Mile Academy te Amsterdam.

Ik geef individuele coachings zowel in de privé- als in de werksfeer. Ik nodig je uit door middel van een (gratis) persoonlijk gesprek te kijken wat ik voor je kan betekenen. Coaching maakt meer mogelijk dan je denkt.