Coaching reviews

“Nadat ik heb deelgenomen aan een stilteweekend onder begeleiding van An, kwamen er verwarrende gevoelens bij mij los. Een paar coachgesprekken bij An hebben mij geholpen oud zeer op te ruimen. Bij An voelde ik me op mijn gemak. An wist me door het stellen van de juiste vragen aan te zetten tot verdieping in mezelf. Ik voel me een vrijer mens.”

Thea

“Door de coaching van An ben ik in contact gekomen met mijn zo genaamde blinde vlekken. Delen van mezelf die ik liever niet wil zien omdat ik ze te confronterend vind. Ik heb gedragspatronen ontdekt bij mezelf bijv. het vele ‘praten’ om maar ‘niet’ te hoeven ‘voelen’. Het gevolg is verwarring bij mezelf en bij de ander en niet bij de kern kunnen komen van wat ik nodig heb. Ik ontdekte dat ik door alle bla bla bezig was geweest met ‘drama’s voor mezelf te creëren’. Het gevolg was dat ik niet bij mezelf terecht kon. Dit te zien maakt veel helder en nu zet ik stappen in het creëren van iets nieuws.”

Harriëtte

“Het coaching traject kan ik beschrijven als een positief resultaat. Ik heb mijn performance kunnen upgraden dankzij de stimulans van An. Benoem het positieve en ga in op de successen die je al reeds hebt behaald. De nog te ontwikkelen kwaliteiten komen zo ook in een flow! Tijdens de coaching speelt An goed in op de situatie en is prima in staat om mensen aan te zetten tot beweging. De materie is concreet en je kan er direct mee aan de slag. Ik heb veel mogen leren van de coach sessies voor zowel mijn privé als zakelijke leven. An is erg gedreven en enthousiast om het beste uit de persoon te halen. Een echte aanrader!”

Erik

“In de turbulente tijd van mijn scheiding heb ik heel veel steun gehad aan An die luisterde, mij een spiegel voorhield en duidelijk en to-the-point coachte.
Hoe ga ik om met mijn eigen onzekerheden en wanneer vertel ik het aan de kinderen? Het is in zo’n wankele periode van je leven heel fijn om dingen te kunnen delen met iemand die zich niet laat meeslepen door het verdriet en de woede, maar op zoek gaat naar dingen die mij inspiratie geven om verder te gaan. Niet in die slachtofferrol gaan zitten. Uiteindelijk stond ik weer open voor een nieuwe relatie, dat levert me geluk en energie op. Iets wat ik iedere dag nog als een groot cadeau ervaar. An bedankt voor je steun en toeverlaat. Mede door de coaching heb ik mijn leven weer op de rit.”

Renée

“Als coach heeft An de kernkwaliteit LUISTEREN. Ze kon hierdoor met een paar vragen meteen tot de kern van mijn vraagstuk komen.”

Trees